Operaţiune de salvarea a unei persoane aflată într-o barcă cu vâsle, în Marea Neagră

marea-neagra
marea-neagra

Reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au pornit într-o operaţiune de salvare a unei persoane aflată în Marea Neagră, la 80 de mile travers de Mangalia.

ARSVOM a precizat că echipajul navei Sar Maya a preluat ambarcaţiunea pentru remorcarea în siguranţă în portul turistic Mangalia.

Preluarea a avut loc la aproximativ 70 de mile marine travers de portul Mangalia.

ARSVOM a anunţat că în noaptea de joi spre vineri a fost solicitat să intervină pentru salvarea unei persoane aflate în pericol pe mare, informează news.ro.

„În această noapte, MRCC a solicitat intervenţia A.R.S.V.O.M, în vederea unei operaţiuni de căutare şi salvare pe mare, a unei persoane aflată în larg, la circa 80 mile marine travers de Mangalia. La solicitarea MRCC, SAR MAIA a plecat din Portul Mangalia, la ora 01:08, pentru preluarea persoanei aflate în larg, intr-o ambarcaţiune cu vâsle”, a transmis ARSVOM.

Sursa citată a menţionat că starea bărbatului este una de epuizare, el acuză dureri de spate şi genunchi, din cauza efortului de a tragew la rame.

Operaţiunea de salvare este în desfăşurare.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL