Skip to content
Politică

Opoziția, mereu cu un pas în urmă! PNL, lipsit de reacție pe cazul Shhaideh EXCLUSIV

mesageruldesibiu.ro

Cel mai important partid de opoziție din România pare să fie rupt de realitatea politică din România, furtuna declanșată de DNA la vârful PSD, prin punerea sub acuzare a vicepremierului Sevil Shhaideh într-un dosar de corupție, reprezentând încă un mister pentru liderii partidului.

Aflat în Republica Moldova, într-o vizită de lucru la colegii Liberal Democrați de peste Prut, președintele PNL, Ludovic Orban a aflat cu surprindere vestea că vicepremierul Shhiadeh a fost pusă sub acuzare de procurorii anticorupție.

Nu cunosc ce se întâmplă. Îmi este greu să comentez cât timp nu am amănunte. Voi analiza situația în momentul în care mă întorc în țară”, a declarat Orban pentru PSNews.ro.

Altă voce pregnantă a partidului, deputatul Raluca Turcan, aflată în circumscripția sa electorală din Sibiu, nu avea habar nici la 2 ore după apariția știrii, că fina de cununie a lui Liviu Dragnea și al doilea om din PSD în conducerea Executivului a intrat în vizorul procurorilor DNA.

Vă rog să mă credeți că sunt la Sibiu, în acțiuni politice și nu am urmărit aproape deloc. Dați-mi voie să mă informez. Nu am văzut, nu știu la ce vă referiți. Acum am ieșit din conferința de presă și intru în altă ședință. Vă sun după ce mă informez”, a explicat Raluca Turcan, contactată de PSNews.ro.

Conform unor surse judiciare, Sevil Shhaideh este cercetată pentru implicarea sa în procesul de trecere al insulei Belina de la Apele Române la CJ Teleorman – instituție condusă pe atunci de Liviu Dragnea – și ulterior către TelDrum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *