Skip to content
Politică

Opoziția se ține de fake news. Mitingul PSD de la Iași nu s-a anulat!

O publicație ieșeană, prietenă a opoziției, anunța zilele trecute că mitingul de pe 9 mai, de la Iași ar putea fi anulat, deoarece lui Dragnea i-ar fi frică. Acest tip de fake news arată stare janică în care se află atât presa locală din România cât și opoziția de la București.

După ce Clujul, fief anti-PSD, a găzduit atât mitingul PNL cât și pe cel al USR și numărul participanților adunați nu a depășit 7.000 de persoane, cei din opoziție s-au gândit că dacă ei nu pot strânge lume, poate îi pot împiedica pe adversari.

Conform oficialilor PSD nu s-a pus vreodată problema ca acest miting să fie anulat, așa cum nu s-a pus problema ca celor din PSD să le fie frică de oamenii din țara lor. La o analiză a scorurilor electorale înregistrate în Moldova, PSD conduce detașat din 1990 până la ultimele alegeri din 2016.
De asemenea, reprezentanții PSD au ținut să demonteze această știre falsă: „Mitingul va avea loc iar participarea va fi și mai mare decît cea anunțată”.

Românii s-au săturat de minciuni și manipulări, tocmai de aceea mai mulți lideri ai PSD, în frunte cu Liviu Dragnea au ținut să spulbere zvonurile lansate de prietenii opoziției, ba chiar de și de liderii opoziției: „Mitingul va fi uriaș. S-au speriat cu toții și de aia pun aceste minciuni în circulație”, a declarat un șef de organizație din Moldova.
(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *