Skip to content
Politică

Oprea a plecat, dar secretara i-a rămas în fruntea bucatelor

stirilekanald.ro

Chiar dacă fostul vicepremier și ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea a plecat din prim-planul vieții publice, secretara lui a rămas în fruntea bucatelor.

Primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Băluță, a pus toți profesorii, învățătorii și educatorii din zona pe care o conduce sub ascultarea unei tinere funcționare de 24 de ani, Alexandra Dobre. Cea desemnată de către edilul Băluță să rezolve toate problemele zecilor de unități de învățământ din sector este nimeni alta decât fosta consilieră a lui Gabriel Oprea, scrie Cetățeanul.net.

Alexandra a fost numită, în vara acestui an director interimar al Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” (CCEUNB). După ce s-a făcut remarcată acolo (cum a scris presa) prin închiderea cercului de pictură pentru copii, Alexandra Dobre a primit, din partea lui Daniel Băluță, însărcinarea de a rezolva „problemele uzuale” ale tuturor liceelor, școlilor și grădinițelor din sector. Ea a preluat astfel mare parte dintre atribuțiile Direcției de Învățământ despre care se vorbește în primăria lui Băluță că urmează a fi restructurată din temelii, poate chiar retrogradată la stadiul de „serviciu”.

Citiți mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *