Skip to content
Politică

Oprea, audiat în dosarul alegerilor din 2009 SURSE

Fostul vicepremier Gabriel Oprea ar fi fost audiat în secret, de Parchetul General, în dosarul privitor la întâlnirea din noaptea alegerilor din 2009.

Mai mult, potrivit postului de televiziune România TV, audierea ar fi avut loc în cursul zilei de joi.

Fostul vicepremier ar fi recunoscut și în fața procurorilor că întâlnirea relatată de Dan Andronic este reală și că la aceasta au participat cei menționați: Procurorul General din acel moment, Laura Codruța Kovesi, actuală șefă a DNA, directorul SRI din perioada respectivă, George Maior, și prim-adjunctul acestuia, Florian Coldea.

„Mă bucur că Oprea a confirmat. Prezența celor doi în casa lui Gabriel Oprea nu putea fi contestată, pentru că erau 15-20 de oameni acolo, dl. Oprea nu putea decât să recunoască evidența. Ce a spus în rest nu comentez”, a declarat Dan Andronic, la România TV.

„Cred că a fost o bâlbâială în modul în care au gestionat acest eveniment, pentru că toată lumea s-a ferit să menționeze numele Codruței Kovesi, cu excepția mea. Confirmarea prezenței doamnei Kovesi ridică niște probeme destul de mari, pentru că până și Gabriel Oprea a renunțat la ideea cu socializarea de ziua lui Neculai Onțanu”, a adăugat jurnalistul, potrivit EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *