Skip to content
Politică

Oprea, declarații de susținere pentru cabinetul condus de Ponta

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, că va susține Guvernul din care face parte, după ce liberalii au depus moțiune de cenzură.

„Suntem un partid serios de aia cred ca am crescut in increderea romanilor. Sprijinim si de bun simt, coalitia guvernului din care facem parte si pe presedintele Romaniei pe probleme de securitate nationala. (…) Repet inca o data – sustinem Guvernul din care facem parte!”, a declarat vicepremierul Gabriel Oprea.

În același timp, vicepremierul a declarat că mandatul cu care pleacă la JAI este același.

„Mandatul cu care plec la JAI e acelasi, a spus-o si presedintele dupa sedinta CSAT, a spus-o si prim-ministrul Victor Ponta. Suntem de acord cu ceea ce am promis si ne-am luat angajamentul de a primi 1785 de imigranti si nu suntem de acord cu cotele obligatorii. Am acelasi mandat pe care il voi sustine, aratand ca Romania e o tara care tine la solidaritate si e o tara sigura. Am luat masuri de a intari granita cu Serbia. Facem permanent exercitii cu toate fortele si structurile din ministerul de Interne. Ce este important e sa asiguram securitatea nationala a Romaniei si Romania sa fie o tara sigura si este o tara sigura”, a conchis Gabriel Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *