Skip to content
Politică

Oprea, din nou în lumina reflectoarelor. Eveniment important în familia fostului vicepremier

Fostul ministru al Internelor, Gabriel Oprea, intră din nou în lumina reflectoarelor. Un eveniment important are in loc, sâmbătă, în familia fostului vicepremier. Liderul UNPR isi boteaza nepoțelul. Cei din familia lui Oprea au decis sa amane cu două luni creștinarea micuțului din cauza tragediei din clubul Colectiv.

La petrecerea de după botez va fi prezent si fostul premier Victor Ponta, alături de soția sa, Daciana Sârbu . La slujba de crestinare au fost prezenți fostul tenismen Ilie Nastase, dar și colegi ai liderului UNPR, Simona Man, Radu Stroe, senatorul Constantin Popa și Liliana Mincă. Selecționerul Naționalei, Anghel Iordanescu a fost si el invitat la acest eveniment.

Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit la postul România TV despre acest subiect.  Acesta a făcut o urare pentru nepoțelul lui Oprea dar l-a și ironizat pe fostul vicepremier declarând că acesta devine vedeta botezului, in locul celui mic: „Sa-i traiasca si sa se bucure de el. Vad ca domnul Oprea e vedeta botezului. Ramane copilul nebotezat pana ii trec toate necazurile din viata domnului Oprea. La un moment dat trebuie sa il boteze, foarte bine face. Politicienii care ajun la petrecere fac parte din apropiatii domnului Gabriel Oprea.”, a mai spus Ciutacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *