Skip to content
Politică

Oprea le urează liberalilor să își ia adio de la o potențială alianță cu UNPR. Mesaj și către Iohannis

Vicepremierul și liderul UNPR, Gabriel Oprea, a lansat un mesaj de forță în cadrul Consiliului Național al PSD. Acesta a precizat tranșant că partidul pe care îl conduce va rămâne alături de PSD și Victor Ponta până în decembrie 2016, când actualul executiv își va încheia mandatului.

Oprea, prin mesajele tranșante pe care le-a adresa sâmbătă, i-a refuzat categoric pe cei din PNL, care, prin vocea mai multor lideri, a anunțat că vor demara negocieri cu parlamentarii UNPR.

Șeful UNPR a precizat că, indiferent de specualații, UNPR va susține guvernul Ponta până la finalul misiunii politice pe care și-au asumat-o, și anume până la finalul lui 2016.

”Ca de fiecare data sunt onorat sa ma adresez reprezentantilor celui mai puternic partid din Romania.PSD e si ramane o forta pentru ca exprima vointa a milioane de romani. E vointa a milioane de tineri si varstnici, muncitori, agricultori, familii care muncerc pentru a-si construi un viitor.
Vrea sa multumesc pentru corectitudinea parteneriatului politic pe care il avem. Ne unesc principiile moderne. Raman acelasi partener devotat aliantei din care facem parte. De fiecare data ne-am respectat cuvantul dat, ne-am demonstrat seriozitatea si onestitatea pentru ca am pus umarul la stabilitatea economica si politica a acestei tari. Sustinem executivul condus de Victor Ponta si actuala majoritate parlamentara.

Indiferent de speculatii, UNPR ramane fidel principiului stabilității.
Nu facem jocuri de culise, nu facem intelegeri pe sub masa, nu ne lasam partenerii la greu. Acesta e modul incare noi, UNPR, intelegem sa facem politica.UNPR ramane fidel interesului national, sustine orice demers in acest sens indiferent de initiatorul acestuia.

Cum il sustinem pe Victor Ponta,la fel il sustinem pe presedintele Klaus Iohannis in proiecte majore de securitate nationala pe care si le asuma.

De la infiintare, UNPR a generat stabilitate economica in Romania, vom vota orice proiect de interes national, indiferent de formatiunea politica care il initiaza. UNPR si PSD fac o alianta puternica.

Forta politica e data si de rezultate. Pentru a le obtine trebuie sa ne concentram pe guvernare. Oamenii asteapta mai multe investitii in infrastructura, mai multe locuri de munca, rezultate mai clare in educatie. Va cer sa nu slabim ritmul si sa nu ne lasam distrasi de competitia politica. Sa nu uitam ca toti acei oameni, milioane de oameni si-au pus sperantele in noi, merita sa fie mandri de noi!”, a precizat vicepremierul Gabriel Oprea în fața liderilor PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *