Skip to content
Politică

Oprescu a prins glas. Ce mesaj are pentru prietenii săi și cum își amenință dușmanii

Primarul suspendat Sorin Oprescu a scapat de arestul la domiciliu și este cercetat sub control judiciar. Acesta are voie sa lucreze la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dar nu poate sa plece din Capitala, trebuie sa mearga la Politie o data pe saptamana si are interdictie sa exercite functia de primar.

De asemenea, Sorin Oprescu poate sa mearga la magazine alimentare si farmacii din Sectorul 1 Bucuresti sau la alte unitati spitalicesti din Bucuresti. Sorin Oprescu, care a fost multi ani chirurg la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unitate pe care a si condus-o din 1994 pana in aprilie 2006, se poate intoarce sa lucreze ca medic chirurg in aceasta unitate medicala, functie din care s-a suspendat in perioada in care a fost primar al Capitalei.

Marți seară, după ce s-a prezentat la secția de Poliție, Sorin Oprescu a făcut câteva declarații pentru presă.

Fostul edil a declarat că este bucuros că se poate dedica profesiei de chirurg și le-a mulțumit prietenilor săi care i-au fost alături în aceste clipe dificile în care a fost pus la index: „In primul rand pot sa ma duc sa muncesc si asta are mare importanta ca pot sa foloseasca si ceilalti. In chirurgie, asta am făcut 32 de ani si am sa fac in continuare pana se termina procesul cu asta…Sincer sa fiu, sanatos si sa fiu prezent acolo alaturi de colegii mei cu care am stat o viata si intre timp au mai crescut si ei nu mai sunt foarte tineri, sunt tineri doar. I-am simtit alaturi si le multumesc inca o data. Sa le multumes oamenilor care m-au sunat, m-au sprijinit moral, asta conteaza. Pentru mine a contat si conteaza foarte mult pentru ca eu pe oamenii astia nu i-a inselat cu absolut nimic.”

Întrebat daca mai are gânduri in politică, Sorin Oprescu a declarat că este prematur să răspundă, însă le-a transmis un mesaj și opozanților care au dorit să scape de el: „E mult prea devreme, imi doresc sa fiu sanatos sa muncesc si sa imi dezlipesc eticheta asta nesuferita…dar era singura modalitate ca sa scape de Oprescu. Inca nu ii stiu pe toti. Când ii stiu pe toti…Lasa-i sa fie toti la pachet. Nu vreau sa aduc nicio imxitiune in actul de justitie.”, a conchis Oprescu pe acest subiect.

Amintim că pe 20 noiembrie 2015, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată, alături de mai multe persoane într-un dosar de corupție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *