Skip to content
Politică

Oprescu da vina si pe bucuresteni pentru gropi: N-au treaba gropile cu ploaia

Primarul Capitalei Sorin Oprescu spune despre problema gropilor ca o parte a vinei apartine bucurestenilor pentru ca strica asfaltul. Edilul a precizat ca gropile din asfalt nu se formeaza din cauza ploilor, asigurand ca gasea un material antiploi daca aceasta era problema.

N-au treaba gropile cu ploaia, atunci gaseam ceva antiploaie. Acum se fac reparatiile care au loc an de an, au inceput de mult timp„, a declarat Oprescu, intr-o emisiune difuzata la Pro TV.

„E vorba si despre cum le intretinem, exista si o disciplina a oamenilor. Dupa ce am terminat o strada din zona Progresului, m-am dus si eu sa ma uit, fara presa, sa fiu sigur ca s-au terminat… si unul sapa cu tarnacopul in mijlocul strazii. ‘Sunteti nebuni, ce faceti aici, copii?’. Mi-au spus ca fac racordul la apa, pentru ca l-au refuzat pe cel pe care il au in curte. Pe altii ii gasesc in Centrul Istoric”, a explicat Sorin Oprescu.

Primarul general a spus ca, atunci cand vremea este ploioasa, „nu se pune decat mixtura care in doua zile sare, iar asta se intampla de ani de zile”.

„Si atunci venim din urma, poate nu intotdeauna la timp, si asfaltam”, a continuat primarul general, care a asigurat ca toate stricaciunile care tin de calitate au fost suportate de firmele de constructii, nu de primarie.

„Nu am ajuns atat de fraier sa platesc lucrari care nu sunt in regula si nu tin”, a precizat Oprescu, conform ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *