Skip to content
Politică

Oprescu îşi susţine cauza. Cea mai recentă solicitare adresată procurorilor

Primarul suspendat al Bucureştilor, Sorin Oprescu, îşi susţine cauza. Cea mai recentă solicitare adresată de politician procurorilor.

Oprescu (aflat în arest preventiv de aproape o lună) cere confruntare cu denunţătorii. Avocaţii primarului suspendat al Capitalei au anunţat că, luni dimineaţă, vor depune la Direcţia Naţională Anticorupţie solicitarea pentru o eventuală confuntare cu denunţătorii din dosar, informează b1.ro. Apărătorii lui Oprescu avertizează că starea de sănătatea a acestuia s-a agravat, de când se află în arest. Tot luni, avocaţii primarului suspendat vor depune o nouă cere de eliberare pentru ca Oprescu să continue investigaţiile medicale.

„După cum știți, confuntările durează, există o perioadă foarte lungă de analiză 2013 – septembrie 2015 deci aproape doi ani de analiză și sigur era nevoie ca Sorin Oprescu să fie stabilizat fizic si psihic. Din acest punct de vedere, am amânat depunerera oricăror solicitări, vă asigur însă că luni dimineață colega mea le va depune la DNA”, a declarat Alexandru Chiciu, unul dintre avocaţii politicianului.

Sorin Oprescu a avut chiar şi un mesaj pentru susţinătorii săi.

„Sorin Oprescu a spus un lucru pe care nu fac decât să-l transmit – este impresionat de sprijnul și modalitatea în care toți factorii decidenți l-au înconjurat în această perioadă. Sprijnul de care a beneficiat în această perioadă”, a mai spus apărătorul primarului suspendat, precizând că „este evidentă înrăutățirea stării de sănătate după momentul arestării”.

În acest context, apărătorii lui Sorin Oprescu au înaintat o nouă cerere prin care solicită ca edilul suspendat să fie din nou consultat de specialişti. Strategia a fost deja pusă la punct, mai ales că luni se judecă contestaţia la măsura arestului preventiv. În cazul în care şi această solicitare va fi respinsă, apărătorii ar putea apela din nou la Avocatul Poporului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *