Skip to content
Politică

Oprescu șochează: Nu mai vrea în PSD, dar ar accepta pe oricine altcineva

Primarul general Sorin Oprescu a declarat că nu vrea să se întoarcă la PSD, indiferent ce-i vor promite aceștia, dar că acceptă orice susținere pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, indiferent dacă aceștia vin din stânga cât și din dreapta.

Întrebat dacă se va întoarce în PSD înainte de alegerilor locale pentru a fi candidatul acestora la Primăria Generală, Oprescu a negat vehement o revenire în partid. „E bine fără stăpâni, e bine fără telefon. În sensul de ordin la telefon. Este bine, sigur, sa ramanem fiecare dintre noi pe pozitiile pe care le avem acum. Nu stau sa ma joc cu intratul, cu iesitul sau cu plimbatul pe la partide. Nu am suportat asta niciodata„, a declarat Oprescu la România TV. Nu a negat însă faptul că a fost contactat de social-democrați în acest sens.

Sorin Oprescu a făcut şi o mărturisire-şoc: nu exclude o eventuală susţinere din partea liberalilor pentru un nou mandat.

Candidez sustinut de cine doreste sa ma sustina. (Chiar si de liberali?) Pai… nu va mirati asa. (…) Sorin Oprescu nu exclude varianta de a fi sustinut de oamenii care s-au convins in cei 7 ani de zile ca nu mi-am bătut joc de nimic, nu am mintit, ca am spus lucrurilor pe nume„, a spus Oprescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *