Skip to content
Politică

Oprescu, ultimul interviu înainte de arestare. Ce spunea despre șpagă și DNA înainte de reținere?

Cu doar câteva ore înainte să fie reținut pentru că a luat șpagă, primarul Sorin Oprescu a dat un interviu Ioanei Răduca în care vorbea că nu ia șpăgi, vorbea despre Justiție, avere.

La scurt timp de la interviu, Sorin Oprescu era reținut de procurorii DNA pentru luare de mită.

Ce spune Ioana Răduca pe blogul personal:

Ieri, la ora prânzului, cu doar câteva ore înainte să fie reţinut sub acuzaţia de luare de mită, am realizat un interviu cu Sorin Oprescu. Era stabilit de acum o lună şi norocul jurnalistului a făcut să fie cea mai recentă declaraţie a primarului. E un interviu despre proiectele din capitală, candidatura la prezidenţiale, şpagă, consilieri arestaţi, familie şi medicină. În lumina ultimelor informaţii, cea mai interesantă parte e cea despre justiţie şi comisioane.

Spunea că se teme că balanţa justiţiei nu e echilibrată, că se ştie curat şi doarme liniştit noaptea, dar e speriat de avalanşa de delaţiuni de la DNA… După interviu, a rămas la Mogoşoaia cu mai mulţi oameni din echipa sa. Spre seară, ar fi luat mită. Procurorii spun că era în mijlocul unei reţele care îşi lua partea din contractele pe bani publiciz”, arată jurnalista.

Mai jos puteți urmări un scurt fragment din interviu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *