Skip to content
Politică

Oprișan, atac dur după plecările din PSD: Nu au caracter, doar interese!

ro.wikipedia.org

Organizația județeană Vrancea a Partidului Social Democrat (PSD), condusă de Marian Oprișan, a reacționat după valul de plecări al social-democraților către partidul condus de Victor Ponta.

Concret, PSD Vrancea îi acuză pe cei care au plecat la Pro România că merg „pe mâna trădătorilor” și că au făcut un gest „lipsit de onoare”, informează B1.ro.

" "
" "

”Chiar în an Centenar, unii dintre parlamentari arată că nu au înțeles nimic din istorie și merg pe mâna trădătorilor. Este o atitudine care dovedește că unii nu au caracter, ci doar interese, iar ordinele primite sunt urmate orbește. Au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD”, conform unui comunicat al PSD Vrancea citat de B1.

Totodată, PSD Vrancea consideră că aceste plecări urmăresc destabilizarea țării, însă nu afectează în niciun fel Partidul Social Democrat.

”Aceste trădări, care erau de așteptat la acest gen de, nu au efecte pentru PSD! Suntem un partid puternic a cărui fundaţie nu poate fi zdruncinată de astfel de dezertări. PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România. Trădarea rătăciților nu are efecte nici în plan politic, căci coaliția PSD-ALDE este stabilă și, indiferent de promisiunile făcute, moțiunea de cenzură mult trâmbițată de opoziție nu va strânge necesarul de voturi! Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preț îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul capabil să conducă România. Prin alegerea lor, trădătorii care au plecat din PSD clamând interesul alegătorilor nu fac altceva decât să intre în sarabanda celor care doresc destabilizarea României”, se mai arată în comunicatul PSD Vrancea.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *