Skip to content
Politică

Oprişan, în ședința nemulțumiților PSD: Dai căutare pe Google ”proasta României“ îţi dă Dăncilă / Oprișan, în fața camerelor: Dăncilă e om politic puternic, o femeie cinstită

Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea, a susținut într-o întâlnire cu nemulțumiții din PSD că dacă „dai căutare pe Google „proasta României”, îți dă Dăncilă”.

Oprişan i-a transmis Olguţei Vasilescu să facă o căutare pe Google: „Dacă dai căutare pe google «proasta României», îţi dă Dăncilă”.

După ce a ieșit din ședința cu nemulțumiții din PSD, Marian Oprișan a declarat, în fața camerelor, că Viorica Dăncilă este „un om politic puternic, o femeie cinstită care merită să fie președintele României”.

Întrebat despre afirmația controversată pe care a făcut-o despre Dăncilă în discuția cu social-democrații, Marian Oprișan a răspuns: „E o afirmație răutăcioasă pe care ați făcut-o dvs. Nu-mi aparține!”.

Întrebat de ce Dăncilă nu a fost prezentă la această ședință, el a susținut că premierul era la Palatul Victoria.

Oprișan a mai ținut să precizeze că Opoziția n-a fost în stare să dărâme Guvernul, iar singurul motiv pentru care moțiunea a trecut totuși ține de faptul că în PSD există trădători, informează b1.ro.

În iunie, el susținea despre Dăncilă că „e un politician serios, e o femeie cinstită. S-a eliberat de agreement-ul cu fostul șef al partidului, care o teroriza. Fiind o femeie deșteaptă și determinată, poate să facă lucruri bune pentru cetățeni”.

Marian Oprișan face legea în Vrancea. Asta știe deja toată lumea, dar descoperirile făcute de jurnalista Pro TV Paula Herlo în județul dominat de ani de zile de baronul PSD-ist par desprinse din Coreea de Nord a dictatorului Kim Jong Un.

Oprișan a fost întrebat cum a reușit mama sa, pensionară fiind, să cumpere un teren în București, în parteneriat cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. „Mama sunt eu!”, a fost răspunsul liderului social-democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *