Skip to content
Politică

Oprișan, președintele PSD Vrancea, intervine în scandalul de la Focșani: Vom face plângere penală pentru furt de date personale!

Inquam Photos / George Călin

În exclusivitate pentru PS News, preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a comentat scandalul de joi după-amiază de la Biroul Electoral Municipal Focșani, între liberalul Cristinel Irimia și reprezentantul PSD în Biroul Electoral Central Focșani, Bogdan Matișan.

Oprișan îl acuză pe reprezentantul PNL că a încercat să fure date cu caracter personal ale cetățenilor care au semnat pe listele de susținători ale PSD. „Acest Cristinel Irimia este un provocator, a făcut mai multe lucruri de genul acesta”, spune social-democratul.

Președintele PSD Vrancea susține că deja s-a înregistrat un dosar penal la Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea pentru lovire și că social-democrații vor face și o plângere penală pentru furt de date personale.

„Acesta este huliganismul și comportamentul PNL în județul Vrancea. Deja s-a înregistrat un dosar penal la Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea pentru lovire. Evident că vom face și plângere, dar nu doar pentru asta. Reprezentantul PNL a încercat să fure date cu caracter personal ale cetățenilor care au semnat pe listele de susținători ale PSD. El a fost oprit în Biroul Electoral pentru că își notase din datele personale ale cetățenilor din liste. Trântirea cu capul de ciment pe oricare dintre cetățeni în țara asta reprezintă un element constitutiv al infracțiunii de lovire.

Așa știe PNL să se comporte în județul Vrancea. Acest Cristinel Irimia este un provocator, a făcut mai multe lucruri de genul acesta. Este un fost jurnalist care a fost membru la PNL în mandatul trecut, iar acum este din nou membru la PNL. Talentele actoricești ale dânsului le cunoaștem foarte bine”, a declarat Marian Oprișan.

Scandal la Biroul Electoral Municipal Focșani, între liberalul Cristinel Irimia și reprezentantul PSD în Biroul Electoral Central Focșani, Bogdan Matișan

Incident electoral violent la Focșani. Reprezentantul PSD în BEC Focșani s-a trântit pe jos, în urma unui conflict verbal cu un reprezentant al PNL, și a susținut apoi ca a fost lovit în cap.

Reprezentantul PNL, Cristi Irimia, a dorit sa verifice listele cu semnături depuse la BEC Focșani. Reprezentantul PSD, Bogdan Emilian Matișan, a reacționat violent și l-a lovit pe Irimia. Apoi, Matișan s-a trântit la pământ și a susținut ca a fost lovit în cap.

„Incidente regretabile, din păcate, astăzi la BEC Focșani. Am fost lipsit de libertate în mod nelegal de către reprezentantul PSD în BEC, Bogdan Emilian Matișan, care m-a și lovit în timp ce-l filmam. Precizez ca am mana stângă în ghips de mai mult timp și cu mana dreapta filmam în momentul în care Matișan susține, în mod mincinos, ca eu l-am agresat! Totul s-a întâmplat după ce am găsit mari nereguli în lista susținătorilor candidatului PSD la Primărie, Cristi Misăilă!”, a anunțat Irimia.

CITIȚI ȘI: VIDEO Imagini incredibile. Scandal la Biroul Electoral Focșani între un liberal și un PSD-ist

Precizăm că PS News a încercat să ia legătura și cu conducerea PNL pe acest subiect, însă, până la momentul publicării acestei știri nu am obținut nicio reacție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *