Skip to content
Coronavirus

Opt medici demisionează de la Spitalul Județean Arad, iar peste 80 de angajaţi şi-au luat concediu medical

Inquam Photos / Cornel Putan

Opt medici de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad şi-au depus demisia, anunţând că vor să se pensioneze, în timp ce peste 80 de angajaţi şi-au luat concediu medical în ultimele zile.

Conducerea SCJU Arad a prezentat, marţi, situaţia personalului care este disponibil în această perioadă, precizând că şase medici de la Unitatea de Primire Urgenţe şi doi de pe alte secţii au ales să plece, potrivit digi24.

Au anunţat că îşi depun demisia pentru a intra în pensie„, precizează conducerea spitalului într-un comunicat de presă.

Pe de altă parte, 83 de angajaţi – medici, asistenţi, infirmieri, brancardieri, registratori medicali şi-au luat concediu medical, începând cu data de 23 martie.

La nivelul SCJU Arad, avem 305 medici, 985 de asistenţi medicali, 387 de infirmiere, 64 de brancardieri. Pentru a face faţă unui aflux de pacienţi infectaţi cu coronavirus, s-a dispus angajarea de personal medical pe o perioadă determinată de şase luni. Până acum, am angajat 20 de medici, 19 asistenţi medicali şi patru personal auxiliar„, mai arată comunicatul.

1 comentariu la “Opt medici demisionează de la Spitalul Județean Arad, iar peste 80 de angajaţi şi-au luat concediu medical

  1. Pe 23 martie au avut un caz de covid-19 care-a stat internat 3 zile acolo, inainte sa-l testeze pozitiv, si s-au speriat, asa ca si-au tras concedii medicale, cand puteau sa intre in izolare cei care intrasera in contact cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *