Skip to content
Societate

Ora Pământului va fi marcată și la Palatul Cotroceni: Iluminatul interior şi exterior va fi întrerupt

presidency.ro

Iluminatul interior şi exterior al Palatului Cotroceni va fi întrerupt, sâmbătă seară, timp de o oră, Administraţia Prezidenţială alăturându-se astfel mişcării globale „Ora Pământului – Earth Hour” 2021.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Ora Pământului (Earth Hour) este în prezent una dintre cele mai mari mişcări mondiale pentru protecţia mediului şi mobilizează milioane de oameni care, timp de o oră, sting luminile pentru a arăta angajamentul şi sprijinul pentru Planeta noastră.

Administraţia Prezidenţială se alătură şi în acest an demersului internaţional, sâmbătă, în intervalul orar 20:30-21:30, prin întreruperea iluminatului interior şi exterior al Palatului Cotroceni.

Ora Pământului îşi propune să crească gradul de conştientizare cu privire la protejarea mediului înconjurător pentru a combate criza climatică şi pentru a ne asigura propria sănătate şi prosperitate. Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi„, a arătat Administraţia Prezidenţială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *