Orașele din România decorate de Crăciun, în luna octombrie. Globuri și luminițe colorate pe vreme cu 20 de grade

Sursa foto: Pexels

Pregătirile pentru Crăciun au început deja, deși mai sunt 68 de zile până la această sărbătoare adorată de marea majoritate. Oraşele încep să prindă aer de sărbătoare, multe străzi fiind deja împodobite cu globuri și luminițe colorate. Toate acestea în condițiile în care în termometre încă sunt peste 20 de grade în unele locuri.

Orașele din România prind aer de sărbătoare, deși mai sunt aproape 70 de zile până la Crăciun. Multe străzi, mai ales din Cluj-Napoca, au început să fie împodobite. Peste 8 mii de metri de ghirlandă luminoasă şi 5 mii de alte decoraţiuni vor înfrumuseța orașul în perioada sărbătorilor.

Orașele din România care se pregătesc de Crăciun

La Cluj-Napoca, împodobirea străzilor cu luminiţe de sărbătoare a început cu două săptămâni mai devreme decât anul trecut. Iluminatul de sărbători va fi prietenos cu facturile la curent, fiind folosite led-uri care consumă mai puţină electricitate. Localnicii nu ştiu cum vor arăta decoraţiunile, dar îşi fac speranţe că orașul le va arăta ca într-un vis. Mulți preferă să fie doar câteva culori despre care sunt siguri că ar înfrumuseța atmosfera, ca roșu, alb sau argintiu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: