Cel mai romantic oraș din Europa este în România

Sursa: freepik.com

Un oraș din România a fost catalogat de compania Wizz Air drept cel mai romantic din Europa.

Având în vedere că Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, compania aeriană low-cost Wizz Air a recomandat un oraș european perfect pentru o escapadă romantică de buget.

Wizz Air garantează faptul că turiștii se vor bucura de mâncare excelentă, băutură ieftină și chiar o zi de spa la preț avantajos.

Este vorba despre București, numit adesea „Micul Paris al Estului” datorită arhitecturii sale de inspirație franceză, care face ca plimbarea pe stradă să fie foarte specială – mai ales dacă vă opriți la cafenele pentru un vin sau o cafea.

„Nu este nevoie să vă faceți griji. În timp ce România poate părea modestă ca destinație de vacanță romantică, Bucureștiul oferă mult mai mult decât ce se vede cu ochiul liber.

Vizitați pitorescul Palat Suter pentru a admira arhitectura uimitoare împreună cu partenerul dumneavoastră. Doriți să vă răsfățați de Valentine’s Day cu o zi de spa? Nu puteți rata spa-urile din București, întruchiparea luxului accesibil. Cuplurile pot vizita Therme Spa”, a declarat un purtător de cuvânt de la Wizz Air, potrivit DailyStar.co.uk.

Therme Bucharest, din România, este al doilea cel mai mare centru spa din Europa și combină un parc acvatic, o plajă și un spa de lux cu hamacuri, saune și tratamente. Sauna de la Hollywood vă permite să vizionați filme în timp ce vă relaxați, iar într-o altă cameră se difuzează documentarele lui David Attenborough. Există, de asemenea, o saună de culoare roz strălucitor, făcută din sare de Himalaia, perfectă pentru selfie-uri și pentru proprietățile curative ale sării.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: