Skip to content
" "
Politică

Orban, tranșant după condamnarea lui Frunzăverde: Nu va mai putea candida!

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca urmare a condamnării cu suspendare în dosarul alegerilor prezidențiale a lui Sorin Frunzăverde, că acest  nu va mai putea candida din partea PNL la alegerile de anului acesta.

Citește și: Sorin Frunzăverde, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

„În mod evident, ca urmare a criteriilor de integritate Sorin Frunzăverde nu va mai putea candida din partea PNL.Va trebui luată o decizie la nivelul conducerii PNL Caraş Severin privitoare la desemnarea unui alt candidat”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că, probabil, PNL nu va putea valida pe 18 ianuarie ”capul de listă pentru Caraş Severin” în alegerile din 2016.

„Condamnarea în primă instanţă duce automat la suspendarea din calitatea de membru de partid până la hotărârea definitivă a instanţei, potrivit statutului PNL. Dacă Sorin Frunzăverde va câştiga recursul acesta îşi va recăpăta calitatea de membru PNL”, a precizat Ludovic Orban, potrivit romaniatv.net.

Preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde (PNL), a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, în dosarul vizând alegerile prezidenţiale din 2014, decizia Tribunalului Caraş-Severin nefiind definitivă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *