Skip to content
Politică

Orban, acuzații extrem de grave la adresa PSD și a lui Ponta chiar de la Cotroceni

Luni dimineața au avut loc consultări între partidele politice și președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

După consultări, prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat că PNL susține  proiectul de lege initiat de grupurile parlamentare ale PNL prin care se dorește simplificarea procedurii și reducerea termenelor privind cererile venite din partea justiției, lansând, totodată, un atac la actuala coaliție guvernamentală, afirmând că a observat „o pozitie de obstructionare a justitiei care afecteaza grav imaginea Romaniei si care impiedica savarsirea justitiei.”

„Sustinem proiectul de lege initiat de grupurile parlamentare ale PNL prin care dorim simplificarea procedurii, reducerea termenelor in Parlament pentru aprobarea cererilor si sustinem ca opinia publica sa stie cine obstructioneaza justitia, mai precis ca exprimarea votului sa se faca prin vot deschis, prin vot la vedere. Am semnalat faptul ca se mentine la coalitia guvernamentala o pozitie de obstructionare a justitiei care afecteaza grav imaginea Romaniei si care impiedica savarsirea justitiei.”, a transmis Orban.

Ludovic Orban a mai afirmat că președintele PSD, Victor Ponta, nu a participat la niciun vot în favoarea unei solicitări formultate de ministrul Justiției sau a vreunui procuror, dând exemplu cazul Elenei Udrea.

„Aceasta atitudine a PSD e foarte clara. Presedintele PSD, desi e deputat (n.r. Victor Ponta), nu a participat la niciun vot în favoarea unei solicitari formulate de ministrul Justitiei sau a vreunui procuror general, de exemplu in cazul Udrea. E din ce in ce mai evident faptul ca in interiorul PSD se coc diferite proiecte care urmaresc sa fie impiedicata savarsirea justitiei. Noi sustinem in mod consecvent aceasta pozitie a PNL si am aratat ca am sustinat-o si in cazul colegilor nostri despre care s-au formulat astfel de solicitari.”, a declarat Ludovic Orban la Palatul Cotroceni.

 

3 comentarii la “Orban, acuzații extrem de grave la adresa PSD și a lui Ponta chiar de la Cotroceni

  1. Exact, cu masina lui Nelu Iordache, cel caruia i-a semnat multe contracte, nu cu masina de la minister… Se vede pe filmarile de pe gardul Cotroceniului, de pe camerele de supraveghere!?

  2. ,,Noi sustinem in mod consecvent aceasta pozitie a PNL si am aratat ca am sustinat-o si in cazul colegilor nostri despre care s-au formulat astfel de solicitari.”
    S-a vazut domnule Orban, chiar si in cazul lui Vosganian. Doar ca atunci s-a vazut ca e fix pe dos decat spui tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *