Skip to content
Politică

Orban a aflat cine e ofițerul acoperit: „Știu cine e, dar n-am probe”

" "

Liberalul Ludovic Orban a afirmat miercuri ca știe cine este ofiterul acoperit din randurile candidatilor la alegerile prezidentiale, vehiculat de Traian Basescu.

„Eu stiu bine cine este, dar nu am probe: este Victor Ponta … dar nu pot sa probez. Dar daca te uiti cu atentie, singurul care nu a infirmat cu subiect si predicat acest lucru este Ponta” a declarat Ludovic Orban.

Argumentele liberalului tin de salturile spectaculoase din cariera lui Victor Ponta: „Studiindu-i cariera, vazandu-l cu actioneaza, vazand lucrurile pe care le-a facut”, a spus Orban.

Declaratiile au fost facute la o conferinta de presa sustinuta de vicepresedintele PNL la Targoviste. 

" "

4 comentarii la “Orban a aflat cine e ofițerul acoperit: „Știu cine e, dar n-am probe”

  1. Saracul Orban a luat-o razna,
    Zilele trecute le trimitra pe femeile din partid sa dea cu sagetile lui Eros in populatie, ii canta lui Johannis, azi zice ca Ponta este ofiter acoperit pentru cariera lui.
    Altul cu delirium tremens.

  2. A vazut prestatia jalnica a lautarului candidat la EUROVIZION– si lautarul matrafoxat sub acoperire (el e cu UDREA ) VREA SA REPARE GRESEALA—profitand de faptul ca el e perceput mai putin sanatos decat turcescu . SILUIREA CONSTIINTELOR—pentru salvarea SANDRAMALEI .

  3. Mai Orban, pai mai ieri ziceai ca altul este „generalul pentru care merita sa ne sacrificam fiecare minut, fiecare…” alea, alea… Pai ce facusi, te razgandisi ??? Ca de-abia il deconspirasei ! :))))) Mare hahalera esti !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *