Skip to content
Politică

Orban a ales televiziunea unde Iohannis ar trebui să participe la dezbatere: ”Nu există nici o rezervă”

După întreaga polemică dintre PSD și ACL privind participarea la dezbateri organizate de cele patru televiziuni de știri, B1, Realitatea TV, Romania TV și Antena3, urmat de refuzul categoric al celor din PNL și PDL, vicepreședintele liberalilor, Ludovic Orban,  punctează faptul că una din televiziunile enumerate mai sus ar putea totuși să găzduiască o confruntare între cei doi finaliști prezidențiali.

”Realitatea TV este singura televiziune cu adevărat profesionistă, singura care a reflectat fidel poziţiile, în primul rând ale candidatului nostru, dar şi ale altor candidaţi, la care nu există niciun fel de rezervă privind participarea lui Iohannis”, a declarat vicepreşedintele PNL, potrivit realitatea.net.

El a precizat însă că echipa ACL doreşte să negocieze detaliile dezbaterii.

„În orice ţară civilizată, se negociază din toate punctele de vedere, al tematicii, al duratei, al tipului de dezbatere, se creează chiar un regulament, în SUA există o comisie specială care stabileşte regulile acestor dezbateri. Disponibilitatea noastră de negociere este totală, cu o singură condiie: să nu ni se impună dictate. Noi ne menţinem întreaga disponibilitate pentru a participa la dezbateri faţă în faţă, astfel încât cetăţenii români să îşi poate forma o opinie”, a spus Orban.

„Realitatea TV, prin obiectivitatea, curajul, prin modul în care s-a poziţionat în această campanie ar putea fi o gazdă foarte bună pentru astfel de dezbateri. Spre deosebire de Realitatea TV, cele două televiziuni l-au calomniat pe Klaus Iohannis şi l-au ridicat în slăvi pe candidatul Victor Ponta”, a mai precizat Orban.

Întrebat totuși dacă Iohannis va veni la dezbaterea de la Realitatea TV, Orban a răspuns indecis: „Nu ştiu”.

Trebuie reamintit faptul că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a refuzat, până în prezent, toate invitațiile la dezbatere lansate de Victor Ponta, explicând că ar fi mai oportun organizarea unei astfel de întâlniri într-un mediu academic, invocând Univeristatea de Vest din Timișoara, unde rector, conform informațiilor din presă, este un apropiat al lui Vasile Blaga.

2 comentarii la “Orban a ales televiziunea unde Iohannis ar trebui să participe la dezbatere: ”Nu există nici o rezervă”

  1. Da Orbane, Realitatea TV este buna pentru Iohannis, dar pentru Ponta este? Nu l-au calomiat ei de dimineata pana seara pe Ponta si PSD. Ce spunea Rares Bogdan? Adica cine va lauda pe voi este bun pentru toata lumea? Ce judecati de valoare ai? Cu toate astea Ponta se duce si la Realitatea si la B1 si la Digi, la Hurezeanu purtatorul de mesaje al lui Iohannis. Cum o sa negocieze iohannis cu Putin daca ii frica de Gadea? Dar sa se duca la Dana Grecu care l-a votat pe Basescu de cate ori l-a prins si acum il voteaza pe el.

  2. Uite, nenea Ludovic, eu sunt unul dintre romanii care mi-am format deja o opinie, sa stii ! Eu cred asa : daca mai ragaie Nelu Iordache o data pe la Jilava, vei vedea dezbaterea de la Rahova ! Ce zici, am o opinie corecta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *