Skip to content
Politică

Orban, angajat part-time la o firmă de construcții. Conexiuni interesante EXCLUSIV

cotidianul.ro

Redacția PSnews.ro a aflat numele firmei care l-a angajat pe președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban. Compania are unele conexiuni interesante.

CITIȚI ȘI: Unde lucrează Ludovic Orban? Probleme de moralitate politică pentru acesta? EXCLUSIV

Este vorba despre SC Revicond Canaltech SRL, unde – potrivit informațiilor PSnews.ro – Ludovic Orban figurează ca angajat încă din data de 20.12.2017. Șeful liberalilor a fost încadrat cu jumătate de normă (4 ore pe zi), pe funcția de consilier inginer construcții. Menționăm faptul că firma este din județul Mureș, iar Ludovic Orban este aparent prins full-time la București, cu funcția de președinte al PNL.

Partea interesantă este că respectiva societate deja și-a făcut un nume în sfera companiilor ce au obținut contracte cu statul. Mâine (miercuri), vom reveni cu documente exhaustive care să dovedească acest lucru.

Anterior, în perioada 01.05.2017 – 10.08.2017, Ludovic Orban activase cu normă întreagă, în calitate de manager, la casa de practicieni în insolvență Dumitrescu & Dinu Insolvency SPRL, în ciuda faptului că politicianul nu are nicio tangență cu domeniul juridic, el absolvind în 1988 Facultatea de Tehnologia Construcțiilor de Mașini din Universitatea Braşov.

PSnews.ro a căutat să ia legătura marți cu Ludovic Orban, pentru ca acesta să ne spună care sunt obligațiile de serviciu și ce prevede fișa postului pentru ceea ce are de făcut în perioada contractuală și pentru salariul primit. Totuși, liderul PNL a susținut că nu face nicio declarație până miercuri, începând cu ora 10:00.

Amintim faptul că Ludovic Orban este unul dintre actorii politici care s-au exprimat cel mai răspicat în favoarea ruperii relațiilor dintre companiile private și lumea politică. De exemplu, unul dintre discursurile cele mai virulente ale fostului deputat a fost cel legat de președintele PSD, Liviu Dragnea, și conexiunea acestuia cu Tel Drum.

6 comentarii la “Orban, angajat part-time la o firmă de construcții. Conexiuni interesante EXCLUSIV

  1. Acordarea de salarii fictive unor fiinte ABSENTE de locul de munca sau care nu dovedesc executarea unor sarcini de serviciu, este si evaziune fiscala pentru angajator dar si fals si uz de fals din partea ambilor (angajator+angajat fictiv) …. ITM-ul ar trebui sa se autosesizeze.

    1. poate ne spui si care este legea asta care interzice….dezvolta si argumenteza subiectul…altfel te numim „postac platit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *