Skip to content
Politică

Orban, atac dur la PSD: Toarnă otravă și minciună în urechile românilor!

Românii trebuie să știe că destinul lor e în mâinile lor, că au glonțul de argint ca să ucidă fiara pesedistă și că acest glonț de argint e ștampila de vot, a declarat Ludovic Orban, în cadrul unui eveniment organizat de PNL chiar în Craiova, fief PSD. Liderul liberalilor a mai susținut că PSD toarnă otravă și minciună în urechile românilor și au furat și au făcut atât de mult rău țării, încât acum nici nu mai au curaj să iasă pe străzi.

Orban i-a îndemnat pe români să voteze nu doar la alegerile europarlamentare, ci și la referendumul care va avea loc în aceeași zi, pe 26 mai.

”PNL are forța să-i reprezinte pe toți aceia care s-au săturat de minciuna și ticăloșia ciumei roșii.

PSD nu mai face campanie pentru că îi este frică să iasă pe stradă. Vă imaginați că Dragnea ar avea curajul să se plimbe liber pe stradă, i-ar lua lumea cu ”huo”. De aia s-au pitit în sediile din care exercită puterea fără niciun fel de legitimitate. Sunt capabili de orice ca să câștige voturi: să dea bani, să fure la urnele de vot.

În fiecare zi, PSD toarnă otravă și minciună în urechile românilor. Au ajuns să fie atât de nesimțiți să spună că până și alocațiile pentru copii au fost crescute de ei. 

Nici hunii, nici tătarii, nici rușii nu au jefuit România cum au jefuit foștii comuniști care conduc România.

Să mergem la referendum și să nu-i lăsăm scape, să votăm ca ei să fie pedepsiți, pentru că și-au făcut averi pe spinarea românilor!

Vă cer ca până în 26 mai să puneți deoparte plăcerile, tabieturile, alte activități, să punem pe primul loc obiectivul pe care îl avem să câștigăm alegerile pentru PE. Să mergem pe fiecare stradă, fiecare casă, să vorbim cu toți românii și să le spunem că destinul lor e în mâinile lor, că au în mâini glonțul de argint ca să ucidă fiara pesedistă și că acest glonț de argint e ștampila de vot”, a declarat Ludovic Orban, în fața susținătorilor PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *