Skip to content
Politică

Orban confirmă că Traian Berbeceanu ar putea fi prefectul Capitalei: Dacă are calităţile necesare, îl sprijinim, normal

Ludovic Orban Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a afirmat că Traian Berbeceanu se află printre posibilii candidaţi pentru funcţia de prefect al Capitalei.

Încă de luni m-aţi întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunţ decizia mea de a schimba prefectul înaintea unei şedinţe capitale conduse de prefect, a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi în condiţiile în care trebuiau implementate deciziile din decizia comitetului. Astăzi pot să vă spun – da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Da, joi, la şedinţa de guvern vom opera această modificare. Da, Traian Berbeceanu se află printre printre posibilii candidati pentru funcţia de prefect care se află în evaluare„, a afirmat Ludovic Orban.

Referitor la faptul că Berbeceanu a fost angajat la grupul parlamentar PNL pentru a îndeplini condiţiile de numire în funcţia de prefect, Orban a spus că în cazul în care sunt îndeplinite condiţiile legale şi dacă are calităţile necesare postului, acesta va fi susţinut.

Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal. În ceea ce priveşte activitatea domnului Berbeceanu, este o activitate cunoscută. Avem nevoie de un om integru, un om hotărât, un om care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea să-şi atingă obiectivele pe care şi le stabileşte„, a mai spus Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *