Skip to content
Politică

Orban, critic la anunțul lui Ciucu de a candida la Primăria Capitalei: S-a grăbit puţin

agerpres.ro

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, a venit cu o reacție la anunțul Consilerului General al Primăriei Capitalei, Ciprian Ciucu, de a candida în 2020 la Primăria Capitalei.

Concret, Ludovic Orban a zis despre Ciprian Ciucu că s-a grăbit când şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Capitalei. Acesta afirmă că Biroul Politic Naţional va decide calendarul pentru stabilirea candidaţilor la alegeri, inclusiv pentru Primăria Generală şi primăriile de sectoare.

S-a grăbit puţin (să îşi anunţe candidatura – n.r.). În primul Biroul politic naţional ar fi trebuit să discutăm, dar am amânat discuţia pentru următorul Biroul politic naţional. (…) Vom adopta un calendar pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primar în municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru Bucureşti, şi pentru sectoarele din Bucureşti”, a spus Orban.

Consilierul PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), Ciprian Ciucu, a anunţat vineri că vrea să obţină sprijinul partidului pentru a candida la funcţia de primar al Capitalei.

Ciucu a scris, pe Facebook, că îşi doreşte, de asemenea, ca opoziţia să aibă un candidat unic pentru Primăria Capitalei.

„Da, nu mai are rost să neg evidenţa, vreau să obţin sprijinul partidului meu pentru a candida la Primăria Municipiului Bucureşti! Şi mai vreau ca opozitia în Bucuresti să aibă un singur candidat pentru PMB. Cum? Simplu! În lipsa a două tururi de scrutin, aşa cum ar fi fost normal, va trebui să avem un prim tur de facto, un tur al nostru, al campionilor opoziţiei!”, a scris, vineri, pe Facebook, consilierul PNL în CGMB Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *