Skip to content
Politică

Orban, critici dure pentru ministrul Apărării: A fost un demers iresponsabil. A pus în pericol buna funcționare a Armatei Române

Președintele PNL a criticat dur decizia ministrului Apărării, Gabriel Leș de a cere în instanță anularea decretului președintelui Iohannis, prin care a fost prelungit mandatul generalului Nicolae Ciucă la șefia Armatei Române. Joi, instanța a suspedat prelungirea mandatului.

Ludovic Orban consideră că demersul lui Gabriel Leș e unul iresponsabil, care a pus în pericol buna funcționare a Armatei Române, potrivit B1.ro.

 ”Nu am obiceiul să comentez deciziile instanțelor, nu cunosc motivele care au stat la baza acestei decizii.Dar, repet, demersul ministrului Apărării a fost un demers iresponsabil, care a pus în pericol buna funcționare a Armatei Române.

Nu pot să nu remarc faptul că decizia se ia tocmai în ziua în care are loc o reuniune a miniștrilor Apărării din UE și ziua în care secretarul general al NATO a avut o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis”, a declarat președintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *