Skip to content
Alegeri Europarlamentare 2019 Politică

Orban dă cărțile pe față: De ce a decis ca Rareş Bogdan să fie pe primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat joi seară, la Digi24 de ce a decis ca realizatorul TV Rareş Bogdan să fie pe primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, afirmând că acesta „a fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE”.

„Rareş Bogdan e absolvent de ştiinţe politice. Nu e pentru prma oară în PNL, a mai fost membru, a fost preşedinte al organizaţiei de tineret a Alianţei Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziţie faţă de orice comportament abuziv al puterii. Să ne aducem aminte numai de 10 august, pe anumite posturi de televiziune vedeai doar minciuni. A fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE. Ieri a redevenit membru al PNL. A intrat într-o bătălie împotriva actualei puteri”, a afirmat Ludovic Orban la Jurnalul de seară.

Orban a precizat că este decizia preşedintelui partidului cine apare în fruntea listei. El a adăugat că liberalii s-au gândit de mai mult timp la această variantă şi a recunoscut că se bazează şi pe publicul jurnalistului, pentru că acesta face parte din bazinul de alegători anti-PSD.

„Rareş Bogdan se bucură de foarte mare încredere, are o cotă de încredere de aproape 30%. Beneficiază de încredere din partea publicului ne-PSD, pe care în mare parte l-a hrănit cu informaţii, cu adevăruri, cu dezvăluiri”, a spus Ludovic Orban.

Forurile de conducere ale PNL au validat joi lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

2 comentarii la “Orban dă cărțile pe față: De ce a decis ca Rareş Bogdan să fie pe primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare

 1. Felicitari Rares Bogdan, pentru aceasta decizie de a merge in politica, eu o vad ca ai facut o alegere buna pentru a salva Romania!

 2. Am votat de fiecare data PNL , dupa 1989 .
  Am fost dezamagita de USL si Crin Antonescu , pe care Rares Bogdan , il propune pe listele PNL .
  Rares Bogdan , poate sa aduca voturi pentru PNL , este limpede ,insa nu atât de multe , incat sa reuseasca acest partid , o victorie in fara PSD !
  Parerea mea este ca, a reusit sa faca mai mult pentru Romania , ca jurnalist .
  Ideea lui Rares de a se uni partidele de dreapta , cred ca este solutie in acest moment pentru Romania , altfel PSD , ALDE si UDMR , vor distruge tara , si o vor intoarce din parcursul ei European si mai grav vor pune umarul la ruperea Transilvaniei si alipirea ei Ungariei !
  Cred insa , ca in PNL , sunt inca destule probleme si nu este facuta curatenie , la modul serios , iar cu o floare nu se face primavara !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *