Skip to content
" "
Coronavirus

Orban, declarații de ultimă oră: Va trebui să ne gândim foarte serios dacă după ora 22:00 sau 23:00 să se închidă cluburile

Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă dimineață, în timpul unei ședințe la Ministerul de Interne, că solicită focusarea controalelor autorităților în câteva zone unde regulile nu sunt respectate.

Între acestea, premierul a enumerat: cluburile, terasele ”de fițe”, benzinăriile, unele restaurante care ar funcționa în spații închise. Orban a mai cerut orientarea controalelor către supermarketuri, piețe închise, transportul public și trenurile care duc călători spre destinații de vacanță.

”Solicit orientarea controalelor în supermarketuri și piețe închise, în transportul public și trenuri care asigură drumul spre destinații de vacanță (…) Știm că sunt terase de fițe unde nu se respectă regulile, nici măcar personalul angajat nu respectă regulile”.

Premierul a declarat că autoritățile vor face o analiză și vor lua o decizie referitoare la posibilitatea ca unele cluburi să fie închise: ”Unele cluburi ar trebui închise. Ne gândim serios și analizăm să vedem dacă vom lua această decizie, ca în alte state”, a declarat Orban, potrivit g4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *