Skip to content
Politică

Orban, declarații explozive despre PNL: Lideri lipsiţi de credibilitate

radu-tudor.ro

Ludovic Orban, candidat pentru șefia PNL a declarat pentru Jurnalul Național despre scandalul din partid, în care președintelui Klaus Iohannis a afectat sau nu alegerile interne și a prezentat motivele reale pentru care liberalii au obținut un scor doar de 20% la parlamentare.

Titanul Orban susține că motivul din care PNL-ul a obținut un scor mai mic, comparativ cu PSD-ul a fost lipsa de credibilitate a liderilor și lipsa unui program de guvernare viabil. Acesta vede Congresul din 17 iunie ca o rezolvarea a multor probleme interne din partid, ce va echilibra balanța polurilor de putere.

„Sunt convins că dacă după alegerile locale am fi organizat alegerile interne, PNL ar fi avut o conducere mult mai bună, cu oameni mai credibili, care ar fi putut să conducă la un rezultat mult mai bun în alegerile parlamentare, dacă nu chiar la câştigarea acestora”, precizează acesta pentru Jurnalul Național.

Fostul deputat a refuzat vehement teoria care arăta faptul că PNL-ul a pierdut alegerile din cauza preluării și adoptării mesajului Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

„Nu! Motivele sunt altele. Motive care ţin de lideri lipsiţi de credibilitate, de mesaje neadecvate, de absenţa unui program de guvernare care să fie prezentat cetăţenilor şi din care cetăţenii să înţeleagă foarte clar ce va face PNL în cazul câştigării alegerilor. Altele sunt motivele, în mod evident„, susține Orban.

1 comentariu la “Orban, declarații explozive despre PNL: Lideri lipsiţi de credibilitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *