Skip to content
" "
Politică

Orban dezminte ideea unor tensiuni în PNL: Informaţii cu caracter de fake news

romanialibera.ro

Liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, neagă cu vehemență ideea unor tensiuni în interiorul formațiunii politice, clasând informațiile ca fiind ”fake news”.

Totul a pornit de la declaraţiile unor lideri liberali din teritoriu care nu ar fi fost de acord cu demersul său de a depune plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă. Numărul unu din PNL a subliniat că nu există nicio tensiune în rândul național-liberalilor, conform B1.ro.

" "
" "

„În toată ţara, în fiecare filială judeţeană se organizează evenimente de aniversare a 143 de ani de la înfiinţarea PNL. Foarte mulţi preşedinţi de filiale sunt prezenţi acolo. Eu n-am nicio informaţie (despre existenţa unor moţiuni în partid – n.r.), dar trebuie să recunosc că apar pe foarte multe site-uri tot felul de informaţii pe care nu pot să le calific decât ca informaţii cu caracter de ştiri false, de fake news (…), care nu au la bază absolut niciun fel de temei. (…) Am vorbit cu dl. Hava (n.r. – Mircea Hava, liderul PNL Alba) şi mâine îmi petrec ziua de naştere în Organizaţia judeţeană Alba, unde am fost invitat de dl. Hava, cu care am comunicat şi care nu mi-a spus nimic. În ceea ce priveşte conducerea PNL, a existat o susţinere clară şi o solidarizare cu demersul meu, ca atare, subiectul este închis”, a declarat Orban, joi seara.

Preşedintele liberalilor mai consideră că este firesc să mai existe şi „voci singulare care au alte puncte de vedere decât cele pe care le are preşedintele sau conducerea PNL”.

„Dar PNL este mai puternic decât oricând. Vocile PNL de regulă nu cântă pe o singură voce, ci pe mai multe voci”, a spus Orban.

Citiți mai multe AICI

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *