Skip to content
Politică

Orban, după scandalul de la moțiune: Șoşoacă e un personaj sinistru care nu înțelege unde se află

Ludovic Orban, cel care a condus ședința parlamentului în care Diana Șoșoacă a venit cu un sac de morgă și l-a pus pe masa premierului Florin Cîțu, a declarat miercuri că senatoarea este „un personaj sinistru”.

Această doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află...”, a comentat Orban, precizând că regulamentele Parlamentului se vor schimba pentru a evita situații ca aceea de la moțiunea de cenzură.

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut marți scandal în plenul Parlamentului, acuzând guvernul pentru gestionarea pandemiei și felul în care au fost îngropați oamenii care au murit de COVID-19. În finalul intervenției, care a fost întreruptă de președintele de ședință Ludovic Orban, Diana Șoșoacă a pus în fața premierului Cîțu un sac de morgă.

„Când vă uitați în urmă pe mâinile dvs și al întregului Guvern stă sânge. Acesta e sacul în care au fost închiși oamenii care au murit în pandemia covid. Au fost duși și aruncați în gropi ca niște câini”, a spus Șoșoacă.

Scandalul a continuat și după ce un chestor a luat sacul si l-a scos din sala de plen. Senatoarea a mers după el, transmițând live pe Facebook, și a încercat să-i tragă masca de pe față.

Acesta i-a spus că e agresivă și din acest motiv a divorțat de atâtea ori. Șoșoacă l-a amenințat cu instanța și a ieșit pe holul parlamentului unde erau ziariștii, informează hotnews.ro.

Când aceștia au început să-i pună întrebări, senatoarea i-a acuzat că sunt plățiți de putere și a intrat trăgând sacul după ea în sală. L-a pus lângă scaunul premierului Cîțu și după aceea chiar pe tribuna de la care acesta vorbea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *