Skip to content
Politică

Orban: Echipa aleasă trebuie să înceapă, încă din prima zi, pregătirea campaniei pentru alegerile din 2024

Inquam Photos / Ilona Andrei

Ludovic Orban a declarat sâmbătă că destinul PNL este în mâna membrilor partidului și că opțiunile la Congresul pentru conducerea partidului vor influența rezultatele care vor fi obţinute la următoarele alegeri:

Dumneavoastră aveţi puterea de a decide, am încredere în votul dumneavoastră atât aici, la conferinţa judeţeană (…), cât şi la congres. Destinul Partidului Naţional Liberal e în mâna membrilor Partidului Naţional Liberal şi am încredere că membrii Partidului Naţional Liberal vor lua acele decizii care să ducă Partidul Naţional Liberal spre noi victorii în 2024, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, cât şi la alegerile locale, cât şi la alegerile parlamentare”, a spus Orban la Conferinţa de alegeri al PNL Argeş.

Acesta a precizat că echipa aleasă trebuie să înceapă încă din prima zi pregătirile pentru viitoarele alegeri:

Echipa pe care o veţi alege trebuie să înceapă, încă din prima zi, munca de dezvoltare organizatorică, de selectare a candidaţilor, de pregătire a campaniei pentru viitoarele alegeri, chiar dacă sunt în 2024 toamna. Noi trebuie să începem lupta de pregătire încă de pe acum, să candidăm cu prima şansă”, a susţinut preşedintele PNL.

1 comentariu la “Orban: Echipa aleasă trebuie să înceapă, încă din prima zi, pregătirea campaniei pentru alegerile din 2024

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *