Skip to content
Politică

Orban face precizări referitoare la închiderea teraselor: Nu se închide nimic

Inquam Photos / George Calin

Premierul Ludovic Orban a venit miercuri cu precizări referitoare la închiderea teraselor, spunând că Guvernul va analiza propunerea făcută de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind interzicerea programului la terase în intervalul orar 23:00 – 6:,00.

„Nu se închide nimic, deci, după ora 23,00, anumite activităţi, unde, de regulă, după ora 23,00, există riscul de transmitere a virusului, vor fi închise. Analizăm dacă o aplicăm la nivelul întregii ţări sau o aplicăm numai la nivelul zonelor, de exemplu, la mare, în judeţe unde există un nivel de răspândire mai larg, asta analizăm. De asemenea, e o măsură care este legată de limitarea persoanelor care sunt servite la numărul de locuri aflate pe scaune, pe terase, tocmai pentru a evita aglomeraţiile pe terase„, a spus Orban.

CNSU a aprobat marţi o hotărâre prin care propune ca programul teraselor şi al sălilor de jocuri de noroc să fie interzis în intervalul orar 23,00 – 06,00. Guvernul se reuneşte miercuri în şedinţă pentru a discuta recomandările CNSU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *