Skip to content
Politică

Orban, ferm pe poziţie: E necesar un nou plan de dezvoltare locală. Avem nevoie de PNDL 3

Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că este neesar un nou PNDL 3. În ceea ce privește planul premierului pentru finanțarea drumurilor județene și comunale, Ludovic Orban a spus că acesta este “o nebuloasă”.

E necesar un nou plan de dezvoltare locală. Când există spațiu bugetar și vom putea începe decontarea facturilor. Avem nevoie de PNDL 3”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a subliniat că planul lui Florin Cîțu pentru primari nu a fost discutat în coaliție: “Deocamdată e o nebuloasă, nu s-a discutat subiectul ăsta nici la nivelul PNL, nici la nivelul coaliției. Aș prefera să nu mă pronunț asupra unui subiect care nu e încă foarte clar”, a spus Ludovic Orban, citat de B1TV.

Președintele PNL a atras atenția că este necesară suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării. “Altfel vom ajunge în situația, nu să nu lansăm un nou PNDL, riscăm să ajungem în situația să nu mai putem să finanțăm lucrările pe PNDL 1 și PNDL 2.

De altfel, s-a discutat subiectul și se caută o soluție pentru PNDL 2 pentru a putea prelua la bugetul Ministerului Dezvoltării suplimentările de costuri care au apărut datorită creșterii prețurilor la materialele de construcții și în urma ordonanței 114 cu forța de muncă”, a mai declarat preşedintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *