Skip to content
Politică

Orban, foc și pară pe PSD-iști: Iresponsabilii acţionează după principiul DUPĂ NOI, POTOPUL!

gandul.info

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, a fost foc și pară sâmbătă pe actualii guvernanți ai Partidului Social Democrat (PSD).

Astfel, într-un status publicat pe Facebook, fostul ministru al Transporturilor a subliniat că datoria publică a României a crescut cu 5,5 miliarde de euro, în contextul în care PSD-știi nu au investit în nimic, iar toţi banii au fost „azvârliţi în pomeni electoraliste”.

Totodaată, Orban le bate obrazul celor care au favorizat prin absenteism victoria PSD-ului, a cărui actuală guvernare riscă să afecteze și generațiile viitoare.

Iată postarea integrală a lui Ludovic Orban:

„PSDALDE NE FURA SI VIITORUL

In 2017 datoria publica a Romaniei ( adica a fiecarui cetatean roman ) a crescut cu 5,5 miliarde de EURO. In conditiile in care PSD nu a construit nimic, niciun tronson de autostrada, niciun spital nou, nicio capacitate noua de productie, niciun tronson nou de cale ferata, nicio hidrocentrala noua, NIMIC. Toti banii au fost azvarliti in pomeni electoraliste.

In 2018, dupa cum arata bugetul si promisiunile lor, estimarile privind cresterea datoriei publice sunt intre 7 si 9 miliarde de EURO. In fiecare an in care vor mai sta la putere vor creste si mai mult aceasta datorie.

Iresponsabilii care ne conduc astazi actioneaza dupa principiul DUPA NOI, POTOPUL. Ne pun in carca noua si copiilor nostri aceasta povara, care va afecta negativ veniturile fiecarui roman pe termen mediu si lung. 

Acesta este pretul pe care il platim pentru indiferenta si neparticipare la viata publica si la vot. Data viitoare mergeti la vot si sa nu ii mai votati niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *