Skip to content
Politică

Orban iese dur la interval: vrea ca Dragnea şi Firea să-şi ceară scuze pentru campania prezidenţială

Ludovic Orban iese dur la interval: prim-vicepreşedintele PNL vrea ca liderul PSD Liviu Dragnea şi candidatul acestui partid la Primăria Bucureştilor, Gabriela Firea, să îşi ceară scuze pentru campania prezidenţială din 2014.

În caz contrar, candidatul PNL la Primăria Capitalei a ameninţat cu boicotarea dezbaterilor, scrie romaniatv.net.

„Cer preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi candidatului PSD (Gabriela Vrânceanu Firea – n.r.) să ceară public scuze românilor. Îi avertizez că eu nu am de gând să tolerez obişnuita lor campanie murdară. Cu mine nu le merge – voi răspunde la orice minciună, la orice calomnie, la orice tentativă de defăimare”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai spus că ia în calcul „măsura extremă” de a nu participa la nicio dezbatere cu Firea, dacă PSD nu va cere scuze public.

„Iau în calcul inclusiv măsura extremă de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, în cazul în care nu-şi vor cere scuze. (…) Aştept o poziţie oficială din partea PSD, din partea liderului PSD (care a fost şeful campaniei electorale – reamintesc), iar candidatul PSD a fost purtător de cuvânt în campania prezidenţială. Nu este vorba de nişte personaje minore din PSD”, a tunat fostul ministru al Transporturilor.

Ludovic Orban a mai spus că în campania electorală prezidenţială cei din PSD „au aruncat găini vii şi moarte în curtea PNL”, l-au calomniat pe Klaus Iohannis că a făcut trafic de copii, că nu e potrivit pentru funcţia de preşedinte pentru că nu are copii (afirmaţie făcută de Gabriela Vrânceanu Firea – n.r.), şi că va tăia pensiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *