Skip to content
Politică

Orban iese la atac: Un comunist tot comunist rămâne!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale, că oameni care l-au ponegrit pe regele Mihai I şi nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară au plâns cu „lacrimi de crocodil” la catafalcul Majestăţii sale, afirmând că „un comunist tot un comunist”.

„Încep prin a spune că m-am abţinut să scot un cuvânt, deşi am fost revoltat când am văzut diferitele comemorări la catafalcul Majestăţii Sale, oameni care nu numai că nu l-au iubit, aşa cum l-am iubit eu, nu numai că nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară, ce să mai vorbim de susţinerea pentru revenirea pe tron. Din păcate, le spun un următorul lucru: să nu creadă că înşală oamenii, să nu creadă că lacrimile lor de crocodil pot să păcălească vreun om care a ţinut la Majestatea Sa”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, potrivit Realitatea.net

Mai mult, acesta a afirmat că oricât s-ar „flenduri” printre capete încoronate „un comunist tot un comunist rămâne”.

Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca el să se flendurească printre capete încoronate sau să-şi verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente”, a spus Orban. Liderul liberalilor a afirmat că PNL este şi va rămâne „partenerul” Casei Regale a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *