Skip to content
Politică

Orban iese la rampă: Îmi voi fixa ca obiectiv câștigarea alegerilor prezidențiale

radiocluj.ro

Liberalul Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al PNL, a afirmat, sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Cluj, că este convins de faptul că președintele Klaus Iohannis nu se va implica în competiția internă din PNL.

„Opinia mea e că președintele Klaus Iohannis nu se va implica în această competiție internă. Cei care sunt chemați să decidă cine va face parte din următoarea conducere a PNL sunt membrii PNL și cei 5.000 de delegați care vor reprezenta fiecare filială județeană la acest congres”, a declarat Orban.

Întrebat dacă a avut discuții cu președintele Klaus Iohannis pe tema alegerilor din PNL, el a spus că prioritatea sa  pentru partid este câștigarea din nou a alegerilor prezidențiale, potrivit Agerpres.

„Eu sunt cunoscut ca un om care a fost implicat în prima linie în bătălia pentru alegerea domnului Iohannis ca președinte al României. Eu, ca și PNL, ne-am angajat, alături de președintele Iohannis, să punem în practică un proiect de țară, pe care, în mod evident, îl susținem. În ceea ce mă privește pe mine, îmi voi fixa ca obiectiv în fața congresului câștigarea alegerilor prezidențiale, iar ulterior a celor locale și parlamentare”, a menționat Orban.

Orban a mai precizat că nu știe dacă Iohannis are un candidat preferat pentru funcția de președinte al PNL „Nu mă mai întrebați pe această temă, că nu sunt purtător de cuvânt al președintelui. Sunt convins că preferatul președintelui Iohannis va fi acela care va fi ales de membrii PNL„, a conchis Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *