Skip to content
Politică

Orban îi atrage atenția lui Udrea: „E impertinentă”

După ce Elena Udrea a obținut sprijinul lui Cristian Diaconescu în cursa pentru alegerile prezidențiale, președintele PMP a spus că ar fi bine ca și Iohannis să facă același lucru, afirmație taxată imediat de Ludovic Orban.

Vicepreședintele PNL a catalogat afirmația Elenei Udrea drept „impertinentă”.


‘Să îi ceri unui candidat care în toate sondajele de opinie beneficiază de o susţinere electorală de peste 30%, să ceri lucrul acesta tu, Elena Udrea, care nu ai până astăzi nici 6% intenţie de vot în sondajele de opinie mi se pare o obrăznicie, mi se pare o solicitare impertinentă. Cred că doamna Udrea chiar dacă astăzi a beneficiat de susţinerea domnului Cristian Diaconescu, pentru că nu ştiu dacă pe lângă susţinerea domnului Diaconescu mai beneficiază de susţinerea altcuiva, doamna Elena Udrea ar trebui să reflecteze cu seriozitate dacă vrea sau nu vrea să se facă de râs în această campanie prezidenţială’, a spus Orban. 

2 comentarii la “Orban îi atrage atenția lui Udrea: „E impertinentă”

  1. Intr-o veselie bahica cunscutul lautar care alaturi de cateva persoane are libertate totala de a critica regimul care se afla la final de mandat .Praf in ochi–de urmarit declaratiile acestui mascarici dupa 15 SEPTEMBRIE .

  2. Da, domnule „Organ”. Elena Udrea este la fel de obraznica si impertinenta ca si cel care a „lansat-o” in politica, fara sa mai recunoasca acum asta ! Adica fix ca tine, Ludovic Orban !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *