Skip to content
Politică

Orban, ironii usturătoare la adresa lui Ponta după întoarcerea din Turcia. Cu cine îl compară liberalul

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban l-a ironizat puternic, miercuri seară, pe prim-ministrul Victor Ponta, după întoarcerea acestuia din Turcia.

Întrebat, la Realitatea TV, cum vede noua înfăţişare a premierului, cu mustaţă şi cioc, Orban a răspuns: „Bărbile, în Orient, sunt semne de bărbăţie, statut social şi forţă. Ele au rol de intimidare, sunt foarte importante în exercitarea puterii publice. Mi s-a părut că nu s-a întors ienicer. (…) După cât l-a durut în cot de România, în ultimele cel puţin 6 luni, probabil că nu se poate bărbieri”.

Liberalul a vorbit, la fel de caustic, despre posibila convertire a lui Ponta la religia musulmană.

„Nu cred că s-a convertit la islam. Nu-l primesc. Acolo, trebuie să dovedeşti că ai credinţă, că ai citit Coranul, că ai făcut fapte bune de-a lungul vieţii”, a declarat Ludovic Orban.

El a continuat, în aceeaşi cheie, presupunerile despre cum Victor Ponta şi-a petrecut timpul în Istanbul: „Probabil că a fost acolo să adâncească nişte termeni: mişmaş, peşcheş, ciubuc, bacşiş, chibiţ. La Baku, a fost chibiţ – nu l-a băgat nimeni în seamă. În afară de delegaţia română, nu ştia nimeni că el se afla acolo. Nici măcar marele Putin n-a remarcat prezenţa lui Ponta”.

Liderul PNL s-a întrebat de ce s-a mai întors Ponta, în condiţiile în care nu şi-a reluat atribuţiile.

„De ce a venit? Şi-a reluat atribuţiile de premier? Din punct de vedere constituţional, faptul că a venit s-ar putea să nu însemne nimic, dacă nu-şi reia atribuţiile de premier”, a comentat Orban.

4 comentarii la “Orban, ironii usturătoare la adresa lui Ponta după întoarcerea din Turcia. Cu cine îl compară liberalul

  1. Jalea dainuieste –pe drumurile TRANSFAGARASANULUI–ORiBANi–ori lautarii veseli . Sa traiasca–fratili meu–si NELU IORDACHE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *