Skip to content
Politică

Orban își conturează echipa. S-au ocupat funcțiile de prim-vicepreședinte EXCLUSIV

ziuaconstanta.ro

Liberalul Ludovic Orban se află în plină negociere cu liderii PNL pentru constituirea unei eventuale echipe de conducere.

În acest context, au fost stabiliți cei 4 prim-vicepreședinti care ar urma să ocupe această poziție, în cazul în care Orban se va afla pe fotoliul de câștigător.

Două dintre numele prim-vicepreședinților aparțin chiar vechiului PDL, și anume Mircea Hava, primarul de la Alba Iulia și Cătălin Predoiu, cel care s-a retras din cursă acum două zile, au declarat surse politice pentru PSNEWS

Ceilalți doi prim-vicepresedinți sunt din vechea gardă liberală. Unul dintre ei este nimeni altul decât Iulian Dumitrescu, președintele celei mai mari filiale PNL, filiala PNL Prahova, iar cel de-al doilea este Ilie Bolojan, primarul de la Oradea.

Pentru functia de secretar general, negocierile sunt încă dechise, în capul listei aflându-se Florin Roman, fostul om al lui Teodor Atanasiu, acum in conflict deschis cu acesta.

Menționăm faptul că liberalul Ludovic Orban își va lansa, luni, moțiunea de candidatură.

————————————————————

Întrebat dacă confirmă această variantă de lucru, liberalul Ludovic Orban a declarat că în momentul de față nu este focusat pe acest subiect, prioritate fiind strângerea semnăturilor pentru moțiune și prezentarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *