Skip to content
Politică

Orban: La final de mandat stau cu fruntea sus. În 4 ani am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat

Inquam Photos/Octav Ganea

Ludovic Orban a afirmat, joi, la conferinţa de alegeri interne de la organizaţia PNL Sector 1, că în patru ani a relizat, ca preşedinte al partidului, lucruri la care nu s-ar fi aşteptat nimeni, iar la final de mandat stă „cu fruntea sus”.

De la congresul din 2017 au trecut 4 ani. Au fost ani de reconstrucţie, au fost ani de muncă, de pregătire, au fost ani de campanii grele derulate în condiţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în special campania pentru alegerile locale şi campania pentru alegerile parlamentare.

La final de mandat stau cu fruntea sus şi pot să vă spun că în 4 ani de zile am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. PNL este astăzi principalul partid de guvernământ, PNL deţine astăzi 3 din 4 cele mai importante funcţii în stat”, a afirmat, Ludovic Orban. spus Orban.

Liderul liberalilor a mai precizat că PNL e un partid puternic şi capabil să asigure o bună guvernare ţării. „Eu nu rostesc vorbe în vânt când vă spun că avem tot ce ne trebuie ca să putem să atingem aceste obiective, vă spun pentru că ştiu, vreau şi pot să conduc partidul spre noi victorii, aşa cum l-am condus şi în cei 4 ani de când mi-aţi acordat încrederea să vă fiu lider”, a completat Orban.

Pe 25 septembrie are loc Congresul PNL unde liberalii vor alege conducerea partidului. La şefia formaţiunii candidează Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

1 comentariu la “Orban: La final de mandat stau cu fruntea sus. În 4 ani am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat

  1. @ Dacă ăștia ,,au primit vaccinul” și pentru „tulpina lui Nasser Al-Khelaifi” , care este în negocieri cu Kylian Mbappé, ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *