Skip to content
Politică

Orban, la vânătoare de pensionari. Social-democrația lui Dragnea, minciună pe față

cotidianul.ro

Prezent la Iași, la Forumul Administratiei Publice Locale, presedintele PNL Ludovic Orban a lansat critici dure la adresa social-democratilor, pe care ii acuza ca in mod deliberat au „promis lucruri ce nu pot fi realizate”.

Cu această ocazie, președintele PNL a adăugat în portofoliul simpatizanților partidului o nouă categorie socială intrată în vizorul ău: cea a vârstnicilor, un bazin electoral  arondat de obicei social-democraților.

„Se vede tot mai limpede, și sper ca din ce în ce mai mulți români să înțeleagă că au fost mințiți cu bună știință, cu nerușinare, că în mod deliberat s-au promis lucruri ce nu pot fi realizate. Pe lângă campania noastră de atragere a clasei de mijloc, a antreprenorilor, mediului de afaceri, a oamenilor care au înclinație de a vota cu dreapta, vă rog să începeți să faceți o campanie către pensionari.

Iată că pensionarii, care au fost principalii votanți ai actualului partid de guvernământ, au fost mințiți cu nerușinare. Cinicii ăștia care conduc azi România și-au bătut joc de părinții și bunicii noștri. Au promis că le cresc pensiile, le-au dat speranțe false, pentru ca acum să spună cu nonșalanță și nesimțire că nu se mai aplică Legea pensiilor de la 1 ianuarie 2018, că nu mai cresc pensiile așa cum fusese proiectat. Nu mai spun de alte și alte promisiuni”, a declarat Orban, citat de Agerpres.

Liderul PNL și-a propus să-i readucă în rândurile organizației pe care o conduce pe „profesioniștii din administrație”.

„Angajații din sectorul public, mai ales profesioniștii din administrație, oamenii care fac carieră în administrația publică trebuie recâștigați de partea noastră. S-au dus mulți dintre ei după promisiunile PSD și iată că și ei au luat țeapă”, a mai afirmat Orban.

Acesta  susține că e nevoie de investiții reale și de o creștere a economiei pentru a susține crșsterile pensiilor și ale salariilor.

1 comentariu la “Orban, la vânătoare de pensionari. Social-democrația lui Dragnea, minciună pe față

  1. Domnule mascarici-trubadur,cand a spus PSD ca nu se mai maresc pensiile?Aveti un tupeu si sange rece cand cand mintiti la fel ca pedelistii lui basescu,se vede de la o posta ca v-au inoculat venin,cand ati fuzionat cu ei!S-a amanat recalcularea pensiilor dar programul de majorare a punctului de pensie nu s-a schimbat.Acesta va fi de 1100 lei de la 1 iulie 2018 daca fortele ostile din interior si din exterior vor lasa acest guvern,cu toate balbaielile sale,sa-si duca mai departe programul Nu mai mintiti caci nu suntem idioti sa va credem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *