Skip to content
Politică

Orban lămurește misterul dacă i s-a cerut demisia lui Atanasiu

În urmă cu câteva zile, în spațiul public au ieșit mai multe stenograme din ședința PNL de la Bistrița, în care liberalul Teodor Atanasiu ar fi transmis că premierul liberalilor nu va mai fi Cătălin Predoiu și că PNL nu mai are nevoie de PDL.

În acest sens, în cadrul unei intervenții la emisiunea 100 de minute de la Antena3, întrebat de moderator dacă s-a cerut în cadrul ședintei de azi demisia lui Teodor Atanasiu, Ludovic Orban a precizat că nu a auzit de nicio astfel de solicitare de sancționare a lui Teodor Atanasiu.

„Nu am auzit nicio astfel de solicitare de sancționare a domnului Atanasiu. Astazi a avut loc un reuniune a comisiei de fuziune, s-a discutat și asta (n.r.: s-a discutat și subiectul stenogramelor), dar principalul subiect a fost pregatirea Consiliului National din 23 mai.”, a precizat Orban.

Ludovic Orban a afirmat că, după părerea sa, nu există niciun fel scandal între PDL și PNL.

„Dupa parerea mea, nu există niciun astfel de scandal. Am fuzionat doua partide. Timp de 7 ani de zile PNL și PDL s-au aflat pe poziții diferite și procesul de armonizare va mai dura.

Oricum, comisia de unificare, a trecut de aceasta problema fara pasiune. In momentul in care s-a luat decizia de fuziune, cele doua partide care au fuzionat și-au asumat și bunele și relele partenerilor cu care au decis sa fuzioneze”, a punctat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *