Skip to content
Alegeri locale 2020

Orban: Ne luptăm cu un adversar care nu are scrupule, care e în stare de orice ca să obţină voturi pe care nu le merită

Inquam Photos/George Calin

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a transmis liberalilor, joi seară, în judeţul Constanţa, că se luptă cu un adversar fără scrupule, care este în stare de orice ca să obţină voturi pe care nu le merită, este în stare să corupă, să corupă, să fure sau să falsifice procese verbale electorale.

Ludovic Orban a declarat, joi seară, la o reuniune electorală a PNL la Olimp că trebuie mobilizate toate echipele de campanie pentru ca trebuie luptat pentru fiecare vot. “Intrăm în linie dreaptă. De acum înainte trebuie să călcăm pe acceleraţie, trebuie să mobilizăm toate echipele liberale pentru că în următoarele zile va trebui să ne bătem pe fiecare vot. Ne luptăm cu un adversar care nu are scrupule, care e în stare de orice ca să obţină voturi pe care nu le merită, e în stare să corupă, e în stare să fure, e în stare să falsifice procese verbale electorale, e în stare să intimideze angajaţi din companii sau din instituţii publice pentru a-i determina să voteze împotriva voinţei”, a afirmat Orban

El a precizat că lupta este un persoane care au ţinut pe loc judeţul şi municipiul Constanţa care s-au îmbogăţit în timp ce populaţia a sărăcit.

Ne bătem cu nişte indivizi care nu au niciun scrupul, care au ţinut pe loc municipiul Constanţa, judeţul Constanţa, în timp ce constănţenii au sărăcit sau dacă au vrut să-şi găsească un rost în viaţă au trebuit să plece să plece în alte ţări, ei s-au îmbogăţit cu neruşinare. Nimeni dintre sutele şi miille de investitori care au vrut să investească în Constanţa nu au primit altceva decât o uşă în nas pentru că Constanţa şi pe vremea lui Mazăre şi pe vremea lui Făgădău, pe vremea lui Stroe în general, nu pot să zic pe vremea lui Ţuţuianu că Ţuţuianu a fost trimis la plimbare de adevăratul baron. Nu au existat bani decât pentru ei în timp ce toţi ceilalţi au fost siliţi departe de orice fel de posibilitate de reuşi în viaţă, de a dezvolta afaceri, de a dezvolta judeţe”, a mai declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *