Skip to content
Politică

Orban nu-i vede cu ochi buni pe PSD-iști în cazul unei contramanifestații: E posibil să iasă rău!

agerpres.ro

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, nu îi vede cu ochi buni pe membrii Partidului Social Democrat în ipoteza în care PSD va organiza o contramanifestație miercuri, în ziua moțiunii de cenzură.

Liderul din Modrogan a declarat marți seară la Realitatea TV că e posibil ca nimeni să nu poată controla ce se poate întâmpla, scrie Mediafax.

„N-am nimic să manifeste, dar să manifeste în altă parte decât acolo unde au fost anunţate protestele Opoziţiei. Îi sfătuiesc să nu facă această prostie pentru că e posibil să iasă rău acolo. Şi aşa în clanul din jurul lui Dragnea, dacă vin cu astfel de provocări nimeni nu mai poate controla ce se poate întâmpla. Şi Jandarmeria. Nu poţi să vii la intimidare cu motoarele ambalate, în ţestoase, să intervină. Întotdeauna aceşti oameni s-au manifestat paşnic, şi-au strâns gunoaiele. Sunt oameni frumoşi, inteligenţi. Dar se pare că sunt unii speriaţi de bombe şi, în paranoia lor, şi-ar imagina că aceşti oameni reprezintă un pericol pentru ei. Reprezintă, dar la vot”, a afirmat Orban.

1 comentariu la “Orban nu-i vede cu ochi buni pe PSD-iști în cazul unei contramanifestații: E posibil să iasă rău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *