Skip to content
Politică

Orban nu se lasă învins: Vom continua lupta cu Guvernul!

ghidularadean.ro

După ce moțiunea de cenzură s-a dovedit ca fiind sortită eșecului, Partidul Național Liberal (PNL) a transmis un comunicat oficial redacției PSnews, prin care președintele Ludovic Orban își exprimă opiniile cu privire la evenimentele de joi.

Potrivit lui Ludovic Orban, PNL-ul va continua să facă opoziție Guvernului „PSDragnea”, chiar dacă încercarea de cenzurare a actualei guvernări nu a izbutit.

”Chiar dacă  moțiunea nu a trecut, Partidul Național Liberal va continua lupta cu Guvernul PSDragnea, pentru a scăpa România din ghearele unei caracatițe care încearcă să confiște statul român.”, susține șeful național-liberalilor, într-un comunicat oficial al Partidului Național Liberal.

Mai mult decât atât, Orban laudă susținerea arătată de protestatarii adunați joi în fața Parlamentului.

”Astăzi, am fost alături de oamenii care au venit in jurul Parlamentului și am susținut împreună cu ei moțiunea de cenzură.  Mă bucur că am reușit sa creăm un lanț uman, prin care să încercam să apărăm cetățenii de ceea ce se întâmplă în Parlament.”, continuă național-liberalul.

În altă ordine de idei, Ludovic Orban ține să critice anumiți parlamentari, acuzând că nu ar lua în considerare interesele poporului, ci pe ale președintelui social-democrat, Liviu Dragnea. Orban consideră că această susținere arătată șefului majorității parlamentare nu va fi de lungă durată.

”Din păcate, astăzi s-a dovedit că în Parlament sunt mai mulți cei care sunt slugile lui Dragnea, decât cei care respectă voința cetățenilor. Nu știu până când parlamentarii care fac parte din majoritatea guvernamentală o să mai poată accepta inconștient să susțină această putere politică nocivă care duce România spre nicăieri.”

În încheierea comunicatului oficial al PNL-ului, Orban susține că se vor folosi în continuare de toate mijloacele legale posibile pentru a stopa schimbările legislative aduse de actuala guvernare, pe care, spune șeful național-liberalilor, ar fi în favoarea lui Liviu Dragnea.

”Noi vom continua bătălia, vom apela la toate mijloacele democratice constituționale pentru a încerca să împiedicam adoptarea tuturor aberațiilor fiscale împotriva economiei pe care le-a născocit acest Guvern, de asemenea pentru a încerca să împiedicam adoptarea unor prevederi legislative care să încalce independența justiției și care să creeze premisele confiscării justiției de către clanul lui Dragnea.”

1 comentariu la “Orban nu se lasă învins: Vom continua lupta cu Guvernul!

  1. Astia chiar nu vor sa priceapa ca nu sunt doriti ? Ca ne este sila de ei ? Nu s-a mai pomenit atata nesimtire si prostie si agresivitate ca la indivizii astia ! Pute tot in jurul lor , cum dracu nu isi dau seama ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *